Nëse shpesh ndiheni të stresuar, sigurisht që nuk jeni të vetëm. Stresi dhe ankthi janë shqetësime të mëdha në mbarë botën sot. Afërsisht 18.1% e të rriturve të SHBA janë diagnostikuar me ankth, dhe rreth 7.3% e të gjitha moshave në 44 shtete vuajnë nga një çrregullim ankthi. Përdorimi i ilaçeve për të trajtuar stresin dhe ankthin vazhdon të rritet. Këto ilaçe bllokojnë funksionet e caktuara të trupit për të "rritur artificialisht" gjendjen shpirtërore dhe për të qetësuar nervat.  

Megjithatë, efektet anësore të këtyre barnave janë të përhapura dhe përfshijnë simptoma si pagjumësia ose letargjia, mosfunksionimi seksual, shtim në peshë, dhimbje koke etj. Disa prej ilaçeve madje çojnë në varësi. Sot ne ju propozojmë diçka. 

Livandoja është provuar shkencërisht për të reduktuar stresin dhe ankthin duke qetësuar sistemin nervor, pa efekte anësore. Parfumi është i këndshëm dhe qetësues. Komponimet brenda luleve, gjetheve dhe vajit të saj thelbësor kanë të gjitha elementet shëruese të mbështetura nga kërkimet.

-Shto 5 pika vaj esencial të livandos në ujë dhe përhapeni në lëkurë. Kjo do ju ndihmojë me ankthin, pagjumësinë dhe shqetësimet e ndryshme.
-Bashkoni vajin esencial të livandos së bashku me vajin e kokosit. Kjo do të jetë efikase kundër baktereve dhe kërpurdhave.
-Për një gjumë të qetë. Aplikoni 2 pika vaj esencial livando në pëllëmbët tuaj dhe përhapeni në jastëk.
 Do të mbeteni të kënaqur nga rezultatet! 
-Shto livando në formë kapsule në regjimin tuaj të përditshëm për të ndihmuar me tretjen. Livandoja zbut indet e butë të muskujve.
-Vendosni qeset e livandës në sirtarët tuaj për t'i dhënë rrobave tuaja një aromë të freskët dhe qetësuese.
-Përzieni 8 pika vaj esencial të livandës me 2 lugë vaj të ngrohtë të kokosit dhe masazhojeni në kokë. Mbulojeni me një peshqir dhe lëreni brenda natës për përfitime maksimale.

Sigurohuni që të përdorni vetëm livando organike të rritur dhe 100% vaj esencial livando të pastër. Është e rëndësishme të theksohet se vaji thelbësor i livandës mund të oksidohet dhe të prodhojë nënprodukte kimike të irrituara nga lëkura kur ekspozohet në ajër me kalimin e kohës. Shmangni përdorimin e vajit që është mbi gjashtë muajsh!/Përshtati për Shije.al/A.Z