Kjo është një ato recetat e bukëve me të cilën me siguri do të dashuroheni!

Është e lehtë për tu përgatitur dhe falë kungujve, bëhet tepër e rekomandueshme për tu konsumuar nga ju.

Ja si ta përgatisni:

Përbërësit:
2 gota me miell
½ lugë me sodë buke
½ lugë me kripë
2 gota me pure kungulli
2/3 filxhanit me shurup panje
2 vezë të mëdha
1 lugë gjelle me ekstrakt vaniljeje
½ filxhan me arra të grira
¼ filxhan me xhenxhefil

Përgatitja:
Në një enë të madhe bashkoni të gjithë përbërësit. Mos harroni që vezët duhet ti rrihni më parë. Punojeni mirë brumin.

Masën e krijuar do ta shtroni në një tavë. Sipër do e mbështilni me letër alumini dhe do e fusni në furrë në temperaturë 180 gradë, për rreth 2 orë (pjekje e ngadaltë). Me kujdes i hiqni letrën dhe e lini të ftohet për rreth 30 minuta.

Buka me kunguj është gati!/ Copyright shije.al / Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit