Ditët e sotme ka shumë njerëz të cilët pasi janë ndërgjegjësuar kanë vendosur të ndryshojnë dietën e tyre ushqimore dhe të zgjedhin një variant më të shëndetshëm.

Gjithësesi, industria e sojës ju ka bërë të besoni se kjo është një lëvizje e mirë që keni bërë për të mbrojtur shëndetin tuaj. Por e vërteta është se soja e proçesuar e cila përmban tofu është shumë larg të shëndetshmes. Ju rekomandojmë që në vend të sojës të konsumoni vezë, mish dhe bulmet.

Ja se cilat janë problemet që shkakton soja në trupin tuaj:

  • Dëmtim në tru.
  • Çrregullime në produktivitet.
  • Probleme tek foshnjat, bebet dhe adoleshentët.
  • Probleme në tiroide, rënie flokësh, shtim në peshë, lodhje dhe rënie e libidos.
  • Alergji
  • Kancer.Shije.al