Për të mbajtur sëmundjet sa më larg, duhet të kujdeseni për regjimin dhe pastrimin e trupit tuaj nga toksinat dhe parazitët.

A e coni nëpër mend se sa ushqim konsumon një person në tërë jetën e tij?
Gjatë një jete, zorrët marrin 40.000 litra lëngje dhe rreth 100 ton ushqim. Me këtë funksion jetik, zorra e trashë ngarkohet me më shumë se 30 kilogram mbetje toksike. Këto toksina nuk janë të mira për trupin tonë dhe mund të bëjnë një dëm të pakthyeshëm.Ekziston një trajtim i quajtur klizmë, e cila mund të pastrojë rreth 50 cm të zorrëve, por ka gjithashtu një mundësi për t'i shpërndarë ato. Megjithatë, ekziston edhe një mënyrë krejtësisht e natyrshme për të hequr qafe të gjitha toksinat në zorrës së trashë, dhe kjo është shumë e lehtë.

Ajo që duhet të bëni është të konsumoni mielli lirit, një deri në tre lugë në ditë, për rreth tre javë, dhe zorra e trashë do të jetë pa toksina dhe parazitë!
Brenda vetëm 21 ditëve, ajo do të jetë plotësisht e pastër. Kjo gjithashtu do t'ju ndihmojë të normalizoni peshën tuaj dhe të përshpejtoni procesin e djegies së yndyrës.  Copyright shije.al / Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit