Ka shumë vajza të cilat kanë tendecën të veshin sutjenat ndërkohë që flenë, ndërsa disa të tjera e kanë të pamundur të flenë me sutjenat veshur. Në këtë artikull do ju tregojmë pozitivet dhe negativet e të mbajtjes së sutjenave ndërkohë që flini.

Gratë që i mbajnë sutjenat veshur gjatë sepse ato mendojnë se duke bërë kështu mund të parandalosh varjen e gjinjëve. Por nga ana tjetër t’i mbash gjatë gjithë natës ato lënë shenja në trupin tuaj. Ka disa ekspertë që thonë se të mbash sutjena gjatë gjumit rrit rrezikun e prekjes nga kanceri i gjirit sepse ato shtrëngojnë nyjat limfatike. Edhe pse i gjithë studimi nuk është vertetuar akoma nuk mund t’ju themi me siguri a është i vërtet por gjithsesi ju kërkojmë që ta kini parasysh këtë këshillë.Shije.al