Lajme të këqija: Patatinat Sun Chips, kanë dalë pozitive ndaj testeve të OMGJ-së.

Sipas disa analizave të bëra, brenda patatinave SunChips gjenden disa toksina të dëmshme për shëndetin. Mostrat u dërguan në një laborator nga GmoFreeUSA.org. Nga verifikimet u zbuluan se toksinat janë brenda qelizave tuaja kur hani këtë produkt. Kjo do të thotë se po hani një pesticid që është regjistruar në Agjencinë për Mbrojtjen e Mjedisit (EPA).

Testi i mbetjeve të glifostatit u krye nga një laborator i akredituar duke përdorur metodën specifike të testimit. Ky test provoi praninë e glifostatit në SunChips në një nivel prej 0.14 ppm, ose 0.14 mg.

Ky është një nivel i rëndësishëm për të shkaktuar shqetësime në organizmin tonë. Nëse jeni konsumues i këtyre patatinave, atëherë përpiquni ti shmangni! 

Copyright shije.al / Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit