Nëse doni të dini se si do të jetë  jeta juaj, ju duhet vetëm të lexoni vijat e pëllëmbës së dorës. Për të gjetur më shumë informacion rreth dashurisë dhe martesës, ajo që duhet të bëni është që të shikoni  vijën e parë në  pëllëmbë, nën gishtat tuaj. Vendosini pëllëmbët  krah për krah dhe vëreni pozicionin e dy rreshtave.

Nuk ekzistojnë pëllëmbë identike. Gjithashtu edhe dora jote e djathtë është ndryshe nga e majta.

Në Greqinë e lashtë, astrologët zbulonin  karakterin dhe fatin e një personi duke përdorur këtë teknikë. Ju mund të mësoni të "lexoni" këto shenja duke përdorur disa rregulla themelore.

Ja si të lexoni vijat nga pëllëmbët tuaja për të mësuar më shumë për dashurinë dhe martesën:

Nëse vijat janë në të njëjtin nivel

Je i ndjeshëm dhe nuk i pëlqen gjërat e papritura. Ju do të martoheni me dikë që të gjithë janë dakord.Madje familja do ta pëlqejë partnerin tuaj.

Nëse vija e djathtë  është më e lartë se vija e majtë

Ju mund të martoheni me një person më të madh në moshë se ju. Ju jeni të aftë të shikoni çdo gjë te personat përreth jush dhe nuk iu interesojnë thashethemet. Ti nuk ndjek rregullat shoqërore dhe bën pikërisht atë që ndien.

Nëse vija e majtë është më e lartë se vija e djathtë

Ju jeni një person agresiv, ju pëlqejnë sfidat dhe i doni njerëzit pasionant. Ju mund të martoheni me një person të ri ose me një të huaj. Ju pëlqejnë gjërat e pazakonta.

Copyright shije.al / Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit