Picat janë një nga ushqimet më të preferuara në çdo kohë, kështu që nuk ka pse të bëjë përjashtim Shën Valentini. Nëse e dashura juaj është e fiksuar pas picës dhe në të njëjtën kohë pret edhe t’i dhuroni lulet tradicionale, me një gur mund të vrisni dy zogj: dhurojini trëndafila-pica!

Ja si përgatiten:

 

  1. Blini brumë pice të gatshëm
  2. Priteni në formë katrore
  3. Brumin katror ndajeni në shirita
  4. Shiritat mblidhini në role
  5. Merrni sallamin dhe priteni në copa, përpara se ta vendosni në roletë që i keni hapur sërish
  6. Shtojini salcë dhe djathë pice dhe mblidheni sërish role
  7. Piqini për 15 minuta në temperaturën 220 gradë 

Copyright shije.al / Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit