Luleshtrydhet padyshim mbajnë vendin e pari si fruti që ekspozohet më shumë në rrjetet sociale. Studimet madje tregojnë, se ky frut përkthehet edhe si një lloj statusi social tek të tjerët, duke qenë se çmimi i tyre është relativisht i lartë. 

Por duhet thënë se në tregun tonë aktualisht  luleshtrydhja po dominon duke variuar nga 120-150 lek tasi.

Nën fokusin e Shije Vip kësaj rradhe është Enca, duke marrë shkak pikërisht nga ajo çka përmendëm më lartë.

Teksa ka vizituar Frankfurtin ajo ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram një foto, ku duket teksa konsumon luleshtrydhe.

“Spoil me” – shprehet Enca.

A jeni edhe ju një "fans" i këtij fruti? Epo atëherë përfitoni nga çmimi i tyre i ulët që kanë aktualisht, dhe pse jo, ndani një foto me të tjerët.

Në fund të fundit nuk hamë luleshtrydhe çdo ditë apo jo...

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit​