Sado ta përqafojmë kulturën aziatike të kulinarisë, ne shqiptarëve japrakët na e ngacmojnë nepsin gjithmonë. Për ne ato janë sushit më të mira që do të provonim në çdo vend të botës. Kështu i ka pagëzuar  Orinda japrakët që gatuar dhe i ka nxjerrë në Instastory për të na ngjallur zili.

Na thoni tani, sushi apo japrakë? (foto në slideshow)

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit