Garko. Eva Grimaldin së shpejti do ta shohim drejt altarit me partneren e saj, politikanen Imma Battaglia. Ato e bënë publike lidhjen e tyre vitin e kaluar në ‘Isola dei famosi’.

Eva ka qenë gjithashtu e martuar për 7 vite me Fabrizio Ambroson. Por tani ajo ka pranuar homoseksualitetin e saj dhe sipas saj, ceremonia do të jetë e thjeshtë dhe origjinale. Dëshira e tyre është të martoheshin në zyrën e komunës, aty ku Imma ka luftuar për të drejtat e homoseksualëve.

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit