Zgjidhje praktike, të shpejta, por edhe me super stil për flokët që të themi të drejtën, janë të bezdisshëm nëse i mbajmë lëshuar gjatë verës dhe krehja mezi mban.

Si për flokë të gjatë, ashtu edhe mesatarë e të shkurtër, për flokë me onde e të drejtë kemi shumë zgjidhje. Vanity Fair na mëson disa stile frymëzuar nga të famshmit. Efekti i lagur, ndihma e aksesorëve, topuzi i çrregullt, gërshetat, janë zgjidhje jo vetëm praktike, por edhe stile cool dhe shumë në modë për verën 2018. Hidhini një sy galerisë me foto!

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit​