Beteja e kujdestarisë së fëmijëve midis Brad Pitt dhe Angelina Jolie po tensionohet gjithnjë e më tepër dhe ekziston mundësia që Angelina të humbasë përfundimisht kujdestarinë e tyre.
Sipas dokumenteve të gjykatës të siguruara nga People, Jolie mund të jetë në rrezik të humbjes së kujdestarisë sepse nuk është duke ndërmarrë hapa për të përmirësuar marrëdhënien e tyre me babain.
Një gjyqtar i çështjes u shpreh se është kusht që fëmijët të kenë një marrëdhënie të shëndoshë dhe të fortë me të atin, ndërkohë që Jolie nuk po e lejon Brad Pitt t’i takojë dhe të rindërtojë marrëdhënien e tyre./Anabel.al/