2800 kilogramë domate të mbërritura nga Shqipëria janë bllokuar në tregun e madh të Athinës.

Domatet nuk kishin vulat e duhura para se të dilnin për shitje. Madje pas analizave të bëra rezultuan të kalbura dhe me myk.

Bllokimi i domateve u bë pas analizave, gjatë kontrollit për cilësinë e produktit në tregun e Athinës.

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit