Gjëja e parë që ke vënë re do të zbulojë diçka për personalitetin tënd...

Dy krokodilë

Nëse ke parë dy krokodilë, ti je personi që mundohesh të mbash atmosferën nën kontroll dhe në çdo rrethanë ndjen nevojën për të qenë përgjegjës për gjithçka.  Megjithatë, nuk ke natyrë uzurpuesi, por më tepër menaxheriale, një shef apo një lider observant.

Zog

Nëse ke parë në fillim një zog je një ndër njerëzit e rrallë në këtë planet që nuk do të përballet me sfidat që universi i vë kundër. Kjo nuk do të thotë që nuk keni opinionin tuaj personal, por u besoni të tjerëve dhe përpiqeni të evitoni konfliktet sa më shpejt të jetë e mundur. Ja pse jeni kaq të sinqertë dhe ekstroversë.

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit