Nëse mendoni se ka bërë ndonjë të pabërë, nuk është ky rasti! Vesa është vetvetja dhe e shpreh dashurinë me gjeste të thjeshta. 

Për të surprizuar Big Bastën, partnerin e saj prej disa vitesh tashmë, këngëtarja ka zgjedhur ta përgatisë bukën vetë në shtëpi.

Na thoni pak si mund t'i shpëtonte Shijes një postim i tillë, që lidhet me ushqimin që aq shumë e duam? E sidomos kur flitet për bukë të ngrohtë, të sapodalë nga furra...edhe kësaj nuk i rezistojmë dot! Për më tepër ju ftojmë të shihni në slideshow-n sipër fotot. 

 

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit