Për të gjithë ju që keni nevojë për proteina, në vend që të vraponi menjëherë pas suplementeve, ne ju tregojmë ushqimet që janë të tejngopura me këtë nutrient: 

Ushqimet që përmbajnë proteina:

 • Bifteku
 • Tofe
 • Mishi i gjelit të detit
 • Salmoni
 • Thjerrëzat
 • Mishi i pulës
 • Vezët

Ushqimet që përmbajnë karbohidrate:

 • Orizi
 • Patatet
 • Drithërat
 • Kuinoa
 • Shalqiri
 • Makaronat
 • Frutat
 • Kuskus

Ushqimet që përmbajnë yndyrna:

 • Çokollata
 • Djathi
 • Vaji i ulliirit
 • Qiqrat
 • Avokado
 • Majoneza
 • Gjalpi
 • Arrat, lajthitë etj

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit