E keni pyetur ndonjëherë veten sesa duhet të flini në bazë të moshës që keni?

Në Internet mund të qarkullojnë shumë informacione por Shije ju jep sot në mënyrë të përmbledhur orët e rekomandurara të gjumit për çdo grupmoshë.

Këshillohet ti keni parasysh në rutinën tuaj të përditshme, pasi gjumi i plotë luan rol të rëndësishëm në mirëqënien tuaj fizike dhe mendore.

Ndajeni këtë informacion edhe me miqtë tuaj!

  • Mosha 6-13 vjeç/ 9-11 orë gjumë
  • Mosha 14-17 vjeç/ 8-10 orë gjumë
  • Mosha 18-25 vjeç/ 7-9 orë gjumë
  • Mosha 26-56 vjeç/ 7-9 orë gjumë
  • Mosha 65+/ 7-8 orë gjumë

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit