Shije ju rendit më poshtë ushqimet që janë shumë të pasura në proteina dhe ato që përmbajnë më pak.

Të larta në proteina:

 • Gjoksi i pulës
 • Mishi i gjelit të detit
 • E bardha e vezës
 • Peshku
 • Mishi i lepurit
 • Mishi i derrit
 • Filetot e viçit

Ushqimet e ulëta në proteina: 

 • Gjalpi i kikirikut
 • Kuinoa
 • Qumështi
 • Fasulet
 • Frutat e thata
 • Kosi
 • Djathi me yndyrë

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit