Ndonjëherë lumturia fshihet pas gjërave të vogla, prandaj kushtojini rëndësi 10 pikave që Shije ju rendit më poshtë.

Edhe pse në pamje të parë mund t’ju duket se lumturia nuk vjen kështu, të jeni të sigurtë se ndryshimi nis nga vetja. Gradualisht ndryshon atmosfera përreth dhe rezultati? Mirëqënie më e mirë fizike dhe mendore! Pozitiv dhe plot shpresë për atë çka na pret.

10 rrugë për të qenë i lumtur: 

  1. Ha shëndetshëm
  2. Fli gjumë mirë. Fli dhe çohu gjithnjë në të njëjtin orar.
  3. Trego maturi
  4. Mos harro seksin
  5. Komplimentoji të tjerët. Jo ti bësh lajka, por në kuptimin e inkurajimit.
  6. Asnjëherë mos u stresoni për gjërat që nuk mund ti keni nën kontroll.
  7. Jepni, pa pritur se do të merrni diçka mbrapsht
  8. Qesh më shumë
  9. Përpiquni të udhëtoni më shpesh
  10. Bëni sport. Të jeni të sigurtë se është mënyra më e mirë për tu çliruar nga energjitë negative.

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit