Zgjedhja juaj do të zbulojë se si silleni në një marrëdhënie dhe do të zbuloni sa rëndësi ka interaktiviteti i rrjeteve sociale për ju dhe marrëdhënien tuaj. Zgjidhni një prej çifteve më poshtë:

Çifti nr.1

Zgjedhja juaj reflekton përpjekje për të mbajtur gjallë zjarrin e pasionit në marrëdhënien tuaj pa qenë nevoja ta publikoni në rrjetet sociale. Në fakt, ato nuk kanë shumë rëndësi për ty, preferoni të jetoni momentin dhe të vlerësoni romantizmin e së tashmes.

Çifti nr.2

Kjo është një zgjedhje interesante. Nuk druheni ta shfaqni dashurinë në publik ose që t’ju shohin të tjerët, kështu që përfitoni në çdo rast për të bërë një selfie me partnerin dhe për ta shpërndarë në rrjetet sociale. Megjithatë nuk ka pse prisni aprovimin e kontakteve tuaja ose reagimin e tyre sa herë bëni një hap me partnerin tuaj.

Çifti nr.3

Nëse ti dhe partneri juaj jeni njerëz të pjekur që i besojnë njëri-tjetrit, e dini që komentet e të tjerëve nuk janë një shqetësim me vlerë për marrëdhënien tuaj. Mendoni për të tashmen dhe për të ardhmen dhe jo për aprovimin apo komentet e palëve të treta. Komplimente!

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit