Ka shumë mënyra të ndryshme për të hequr pluhurin nga aspiratori dhe ato më efektivet përfshijnë një fshesë me korent .

Sidoqoftë, pasi të hiqni pjesën më të madhe të papastërtisë, është më mirë që ta lani aspiratorin e tualetit  me një një leckë me uthull dhe duke përdorur një vizore druri ose plastike.

Nuk rekomandohet përdorimi i detergjentëve pasi me kalimin e kohës mund ta bllokojnë atë. As përdorimi i shkopinjve pasi mund të dëmtojë funksionimin e aspiratorit dhe ju nuk keni pse të shpenzoni për të blerë një tjetër apo jo?

Duhet ta pastroni herë pas here me ujë të ngrohtë aspiratorin, pasi ai mbledh pluhur dhe mund të resht së funksionuari krejt papritur! 

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit