Që një kokër arrë do ju shërbente për të pastruar parketin as që e kishit shkuar nëpër mend.

Në rastin konkret ajo shërben për të eliminuar dhe zbehur gërvishtet e vogla në parket.

Ajo çka ju duhet është një kokër arrë. Ndajeni përgjysmë dhe fërkojeni në parket. Në fund e pastoni me një leckë të ngrohtë e detergjent.

Të jeni të sigurtë se nëse e përsërisni disa herë në javë, do të keni rezultate të mira në kohë të shkurtër.

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit