Të gjithë janë në vetvete kuriozë për të ditur se çfarë hanë modelet që kanë një trup për tu patur zili.

Shije u fokusua sot tek njëra prej tyre dhe konkretisht tek Kendall Jenner.

Po të shihni me vëmendje profilin e saj në rrjetet sociale, ajo e trajton veten me vakte “të varfra”. Kjo është një strategji, për të shijuar ushqimet që do dhe për të mos u ndjerë keq njëkohësisht (sepse i ha por në sasi të vogël). 

Megjithatë kur është fjala për shfaqjet e modës, Kendallit i parapëlqen të konsumojë ushqime të shëndetshme si fruta, perime dhe çaj detoks.

Copyright shije.al / Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit