Make-upi është një formë e artit dhe si çdo formë tjetër e shprehjes artistike, praktika e bën të përsosur!

Për të arritur këtë nivel të përsosmërisë, duhet të shmangni 14 gabime që bëni zakonisht:

 1. Vendosni fondatinën në lëkurë të thatë
 2. Aplikoni lipstick mat në lëkurë të thatë
 3. Nuk e ndryshoni fondatinën edhe pse rriteni në moshë
 4. Nuk e përhapni fondatinën edhe tek zona e qafës
 5. E testoni fondatinën tek duart dhe jo aty ku duhet. Pra tek faqet!
 6. Vendosni rimel më shumë seç duhet
 7. Nuk e ndryshoni fondatinën gjatë periudhës së verës.
 8. Përdorni shumë ngjitës tek qerpikët fals.
 9. Nuk i pastroni asnjëherë furçat e make-upit 
 10. I mbani produktet kozmetike në banjë. Një pjesë të mirë prej tyre duhet ta mbani në frigorifer.
 11. Gaboni me konturin e faqeve. Në raste të tilla më mirë mos e bëj fare.
 12. Harron t'i lyesh qerpikët ose i lyen ato keq.
 13. Nuk aplikon krem mbrojtës para se të aplikosh fondatinën.
 14. I mbi-lyen vetullat me laps.

Sa prej këtyre gabimeve bëni çdo ditë? Koha për të bërë disa ndryshime atëherë në rutinën tuaj! 

Copyright shije.al / Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit