Charlotte Watts, bashkëautore e “Food Good Mood”, është një nutricioniste në Londër

Ajo liston ushqimet që mund të hani në tryezën tuaj për të lehtësuar stresin në maksimum.

Më poshtë po ju rendisim propozimet e saj:

  • Selino me gjalpë arre
  • Mango të tharë
  • Avokado
  • Fritatë
  • Cracker
  • Copa të arrës së kokosit
  • Supë ose biftek
  • Çokollatë të zezë

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit