Periudha e ftohtë e dimrit është e vështirë për t’u përballuar. Gjatë kësaj kohe është mirë të konsumohen ushqime sa më të ngrohta dhe sigurisht nuk duhet të mungojnë pijet dhe frutat.

Më poshtë dietologia dhe nutricionistja Anila Kalleshi tregon 10 ushqimet që duhet të përmbajë dieta juaj ushqimore:

  • Supë pule
  • Fruta të stinës
  • Qepë
  • Xhinxher
  • Mjaltë
  • Kikirikë
  • Verë të kuqe
  • Karbohidrate
  • Peshk
  • Qiqra

Mundohuni t'i konsumoni sa më shumë! 

Marrë nga Anila Kalleshi, faqja zyrtare në Facebook