Lulet apo perimet në shtëpinë tonë e bëjnë atë tepër komode dhe çlodhëse për sytë.

Prandaj Shije ju rendit më poshtë disa prej tyre që mund t’i rrisni fare lehtë në shtëpië tuaj me farën dhe me një gotë ujë.

Ja cilat janë ato: 

 • Hudhra
 • Lakra Kineze
 • Qepa e njomë
 • Karotat
 • Preshi
 • Mente
 • Borzilok
 • Rozmarina
 • Tulipanët
 • Zambaku i ujit
 • Bambu
 • Kaktuset e ndryshme

Po ju a rrisni bimë në shtëpi? Cilat prej tyre keni aktualisht?

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit