Ne të gjithë e dimë se litarët dhe telat e parregulluar mund të jenë vërtetë irrituese.

Përdorni rrotullat e letrave higjienike për të sistemuar gjërat. Lapsat, karikuesat madje edhe tualetet mund t'i sistemoni në kartonin e mbetur pas konsumit të letrës higjienike. I vendosni në sirtarë apo në tavolinën e punës. 

Ju madje mund t'i dekoroni ato me ngjyra apo t'i shkruani emrin sipër për të qenë sa më estetike. 

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit