Gjatë dushit shumica prej nesh përfitojnë t'i kushtojnë pak kohë edhe depilimit.

Ajo çka ju këshillojmë nëse përdorni briskun, si gratë dhe burrat nuk duhet ta lini atë asnjëherë në dush. Menjëherë sapo përfundoni punën, brisku duhet hedhur nëse është njëpërdorimësh.

Nëse i ndërrohet koka, atëherë duhet ta përvëloni me ujë të nxehtë dhe pas kësaj ta lini në një mjedis tërësisht të thatë.

Mykut i pëlqen çdo mjedis i ngrohtë dhe i lagësht. Prandaj nëse vërtet doni t’i shmangeni infeksioneve të rrezikshme që transmetohen përmes briskut, mjaft e mbajtët në vende me lagështirë.

Tek dollapi i banjos do të ishte një zgjidhje e mirë. Kështu ai do të jetë plotësisht i thatë pas çdo përdorimi.

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit