Nëse në këtë periudhë edhe ju jeni mendoni se jeni tepër të predispozuar për tu prekur nga gripi, Shije ju rendit në mënyrë të përmbledhur çfarë ushqimesh duhet të konsumoni edhe çfarë jo:

Çfarë duhet të konsumoni:

 • Portokallin e kuq
 • Çaj të nxehtë
 • Mjaltë
 • Xhinxher
 • Banane
 • Supë me lëngun e kockave
 • Ujë kokosi
 • Hudhra

Çfarë nuk duhet të konsumoni: 

 • Lëngun e shtrydhur të portokallit
 • Produktet e bulmetit
 • Pijet sportive
 • Biskota me çokollatë
 • Kafe
 • Supë të konservuar
 • Ushqime Fast-Food
 • Alkool

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit