Miti se vezët kafe janë më të mira, ka qenë popullore për një kohë të gjatë. 

Madhësia dhe ngjyra e një veze varen nga raca e një pule ndërkohë që ngjyra e vezëve të saj flet për atë se çfarë ka ngënë për drekë. 

Rregulli kryesor për zgjedhjen e vezëve duhet të jenë kushtet e ruajtjes së tyre dhe mënyrës sesi ato duken. Ngjyra nuk është domosdoshmërisht tregues i cilësisë së një veze. 

Mundësia më e sigurt është vezë e pastër, pa levozhgë të krisur dhe që ruhen në frigorifer.

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit