Një makinë larëse me erë të keqe është një problem mjaft i zakonshëm. Ju mund ta hiqni qafe erën e padëshiruar në dy hapa.

Çfarë do t'ju duhet:

  • 1 pako sodë buke
  • 1 gotë uji uthull e bardhë e distiluar

Përgatitja

  • Shtoni një filxhan sode në rrotullën e lavatriçes dhe e vendosni në punë në procesin më të shkurtër.
  • Përsëriteni për të dytën herë, por shtoni edhe 0,5 l uthull të bardhë të distiluar.

Pas kësaj të jeni të sigurtë që era e keqe do të jetë larguar! 

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit