Sa të vëmendshëm jeni ndaj detajeve? Kjo është një mundësi e mirë për ta zbuluar. Ky test konsiston në gjetjen e 7 imazheve dhe misioni juaj është t’i identifikoni të gjitha.

Më poshtë do t’u tregojmë përgjigjet, një për një.

Në qendër të imazhit është një grua e mbështetur në pemë. Në të dy anët e saj janë dy fytyra që duken të zbehta dhe brenda fytyrës në të majtë të imazhit ndodhet një çift.

Nën këmbët e gruas mbështetur në pemë ndodhet një burrë i moshuar i kthyer me shpinë. Dhe imazhi i fundit është krijuar nga tërësia e imazheve të tjera në figurë.

Copyright shije.al/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit