Nuk keni kohë të bëni brumë çdo ditë? Nuk e dini që ka një brumë me dy përbërës që i bën pitet dhe biskotat të mundshme për t’u konsumuar çdo ditë në shtëpi. Ju duhet vetëm miell që fryhet vetë dhe kos me yndyrë.
Ky kombinim me kos e bën brumin më të zhdërvjellët, pasi brumi të kujton bukën me brumë të ardhur. Ne e përdorim atë për të bërë pite dhe biskota të kripura, duke i shtuar erëza, djathë, apo edhe mish të grirë. Brumi me miell dhe kos grek me yndyrë, ka cilësi të shumta.
Miell që fryhet vetë:
Për të bërë këtë brumë, sigurohuni që të keni në dollap miell që fryhet vetë. Kjo përzierje e miellit që përdoret për të gjitha qëllimet, kripës dhe majasë të thotë që ju duhet vetëm të shtoni një përbërës kimik dhe mund të piqni në darkë vonë, çfarëdolloj gatimi me brumë.
Kos grek me shumë yndyrë:
Përbërësi i dytë është kosi grek me shumë yndyrë. Kosi e hidraton dhe e mban brumit të butë, dhe shton yndyrën pa qenë e nevojshme të përdorni vaj ose gjalpë. Ju do të mbeteni të habitur nga mundësitë që keni për të gatuar vetëm me këta dy përbërës të thjeshtë!