Dy janë gjërat të cilave nuk u rezistojmë dot: seksi i mirë dhe pica e mirë. Ndaj nuk përbën çudi që “zhanri” i ri më i preferuar i ndjekësve të pornos përmban pica. “Pornhub” dhe “Thrillist” raportojnë se njerëzit janë të dashuruar (ose më saktë, të eksituar) me pornon-pica. Aq shumë sa, çdo muaj në këto sajte kërkohen rreth 500 mijë herë video me fjalën “pizza”.

Ja 5 termat më të kërkuar:
Pica taksi
Pica me shumë “salcë”
 Djali i picave
 Vajza e picave
Njeriu i picave

Gjithmonë porno-pica ka qenë shumë popullore dhe këto kohë ideja e një djali që sjell picat në shtëpi i zhveshur, është joshja e madhe e pornos.

Burimi: Lapsi.al