Nëse jeni vonë për në punë dhe duhet të konsumoni shumë një ushqim atëherë ky sanduiç është zgjedhja e duhur.
Përgatiteni që para se të shkoni në punë ose merreni me vete.

Përbërësit:
3 feta bukë
2 fije sallatë jeshile
1 domate
2 fije djathë
2 fije proshutë
2 lugë gjelle majonezë
Përgatitja:
Fetat e bukës lyejini me majonezë, sipër fetave me bukë vendosni sallatën jeshile, domaten e prerë në feta.
Sipër vendosni në fetë bukë të lyer me majonezë. Vendosni djathin dhe sallamin me feta sipër, dhe mbylleni me një fetë tjetër të lyer në majonezë.
Priteni sanduiçin në dy pjesë. Ju bëftë mirë!
Përshtati: Fjola Graçi