Çfarë nuk duhet të konsumoni para marrëdhënieve seksuale? Ia keni bërë vetesndonjëherë këtë pyetje? Mund t’ju duket e çuditshme, por në fakt, ushqimet ndikojnë në jetën tuaj seksuale.

“Daily Mail” në një artikull tregon se duhet të keni kujdes dhe të mos konsumoni disa ushqime specifike në darkë. Sipas Elouise Bauskie, dietologe në ‘NutriCentre’ janë 15 ushqimet që ndikojnë keq jetën seksuale. Ja lista:
Ushqime të konservuara
Verë e kuqe
Tërshërë
Pije energjike
Brokoli
Liker i zi
Djathë
Fasule
Çokollatë
Hot dog
Karamele me mente
Ujë tonik
Patate të skuqura
Mishi i kuq
Bathë soje