Arvin Kita
shiko info

Arvin Kita është shef dhe pronar i restorantit “Otium” në Tiranë. Kuzhina ndërkombëtare dhe gatimet që përbëjnë tendencë, me ngjyrat dhe shijet e spikatura janë fokusi i recetave të tij.

Hapat e parë drejt profesionit të kuzhinierit i ka hedhur në Athinë, ku dhe ka punuar me shefa të njohur në restorante me emër. Ka marrë pjesë në shumë seminare dhe konferenca ndërkombëtare mbi gatimin, në Francë, Itali, Spanjë apo edhe Belgjikë. Filozofia e tij në kuzhinë është e ndikuar nga kuzhina franceze fusion, që ai e dashuron pamasë. Për të Franca pëfaqëson kultin e kulinarisë botërore.

Kohët e fundit shef Arvini është treguar mjaft aktiv në emisione të ndryshme televizive, ku ka ndarë me shikuesit përvojat dhe mendimet e tij mbi tema të kulinarisë. Aktualisht është një nga moderatorët e programit “Blind Test” në kanalin Living të platformës Tring.

9
Eshte gatuar 0 here 0 komente
veshtiresia
Mesatare
servings
1 persona
cook time
40 min
Salmon Fusion
Receta te tjera
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
2013-12-11
cook time 15 MIN
difficulty E Lehte
2012-07-28
cook time 200 MIN
difficulty Mesatare
2012-07-25
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
2012-07-23
cook time 200 MIN
difficulty E Nderlikuar
2012-07-07
cook time 10 MIN
difficulty E Lehte
2012-07-06
cook time 840 MIN
difficulty E Nderlikuar
2012-07-04
cook time 60 MIN
difficulty E Lehte
2012-07-03
cook time 200 MIN
difficulty Mesatare
2012-07-02
Top