Gentian Ziu
shiko info

Shef Genti ka studiuar për kuzhinë mesdhetare dhe ndërkombëtare në Greqi, ku dhe ka punuar në disa hotele dhe restorante mjaft të njohura.

Pas kthimit në Shqipëri ai ka punuar si shef kuzhine në disa restorante të njohura të kryeqytetit, ndërkohë që ka pasur pozicione drejtuese edhe në një nga shoqëritë më me emër në fushën e restoracionit në Tiranë.

Filozofia e tij në kuzhinë është të gatuajë pjata me shije të ekuilibruar, ku elementët ndërthuren në mënyrë harmonike me njëri tjetrin.

Ka qenë një nga bashkëpunëtorët më të ngushtë të revistës Shije që nga numri i parë i saj e deri më sot, jo vetëm si shef kuzhine, por edhe me shkrime profesionalë.

Aktualisht drejton kuzhinën e restorantit “Sheqer Pikant”, ku është edhe bashkëpronar./

9
Eshte gatuar 0 here 0 komente
veshtiresia
Mesatare
servings
4 persona
cook time
30 min
Një recetë që sjell kombinimin e freskisë së bizeleve me domatet e marinuara dhe nenexhikun.
Receta te tjera
cook time 10 MIN
difficulty Mesatare
2016-03-05
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
2013-06-07
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
2012-09-20
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
2012-09-10
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
2012-08-29
cook time 20 MIN
difficulty E Lehte
2012-08-29
cook time 45 MIN
difficulty E Lehte
2012-08-22
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
2012-08-16
cook time 45 MIN
difficulty E Nderlikuar
2012-08-08
Artikujt 1 - 11 nga 28
Top