Taliatele me Sallam turist

Një pjatë perfekte për ditët kur nuk keni kohë por dëshironi të hani shijshëm.

Përbërësit
- 300 gr taliatele
- 1 kokërr qepë
- 2 spec i kuq
- 250 gr sallam (Sallam turist EHW)
- 40 gr parmixhano
- vaj ulliri
- 10 kokrra domate qershi
- kripë
- piper
- rigon
Përgatitja
1
Në një tigan të thellë me vaj ulliri, hidhni qepën dhe specin e kuq të prerë. Skuqini derisa të marrin ngjyrë dhe të lëshojnë shije.
2
Pritni sallamin turist në kubikë dhe gatuajeni me qepën dhe specin.
3
Në këtë moment hidhni në ujë që valon pastën dhe ziejeni për 8 minuta.
6
Shtoni tagliatelit e ziera në tiganin me perime dhe sallam, grijini parmixhano dhe shërbejini.
Receta të ngjashme