Filetë Peskatriçe


Përbërësit
- 300 gr filetë peskatriçe
- 50 gr bukë (e grirë)
- 45 ml vaj ulliri
- 1 gr piper i zi
- 1 gr piper i kuq
- 50 gr gorgonzola
- 2 degë majdanoz (gjethe)
- 5 gr kripë
Përgatitja
1
Pasi ta keni pastruar, lajeni dhe ndajeni në filetë peskatriçen.
2
Në një enë tjetër përgatitni salcën, që do shërbejë për peskatriçen.
3
Salcën përgatititeni në këtë mënyrë: në 2 lugë vaj ulliri hidhni hudhrën e bluar, kripën, piperin e zi, piperin e kuq dhe majdanozin.
4
Kaloni peskatriçen në të, më pas kalojeni në bukën e grirë dhe piqeni në skarë duke e kthyer nga të dyja anët.
5
Pasi e vendosni në pjatë, shtojini përsipër djathin gorgonxola, që e keni prerë në kubikë të vegjël.
Receta të ngjashme