Receta me Mish Qengji (28)
Receta me mish qengji, tradicionale dhe moderne, si supa, gjellë, të pjekura, tava, mish qengji në hell, shishqebabë, brinjë qengji, të brendshme e plot gatime të tjera.
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
cook time 55 MIN
difficulty E Lehtë
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
cook time 180 MIN
difficulty E Vështirë
cook time 320 MIN
difficulty E Lehtë
cook time 115 MIN
difficulty Mesatare
cook time 150 MIN
difficulty E Vështirë
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Rrecetat 16 - 28 nga 28
Top