Receta me Mish Viçi (101)
Receta me bazë mish viçi si tradicionale ashtu edhe moderne. Në këtë kategori do të gjeni pjata të tilla si supa, gjellë, tava, filetë viçi, biftekë, rosto, bërxolla dhe brinjë, të brendshme, sallame, shishqebabë, qofte e plot gatime të tjera.
cook time 130 MIN
difficulty Mesatare
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Rrecetat 1 - 15 nga 101
Top