1963 Receta
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Bloody Mary
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Chilli me mish
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Cheesecake me Çokollatë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me Gërsheta me Petë sfoliate
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Burani me Spinaq dhe Mish
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Montenegroni
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Brumë Dhalli dhe Mjedre
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota Limoni
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Biftek Carpaccio me Majonezë me Hudhër
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Brinjë qengji me Kërpudha
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Biftek në furrë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Antipastë specash
Recetat 1 - 12 nga 1963 te gjetura
Top