2002 Receta
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Bloody Mary
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Sufle me çokollatë dhe shije portokalli
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me rukola dhe pomodorini
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë me patate dhe qumësht
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Tost me pançetë dhe krem djathi
cook time 40 MIN
difficulty E Vështirë
Pulë me përshesh
cook time 40 MIN
difficulty E Vështirë
Cheesecake me kos frutash Jogobella
cook time 40 MIN
difficulty E Vështirë
Kek- bredh
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Panettone me fruta pylli
cook time 40 MIN
difficulty E Vështirë
Lazanja
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Gjel deti i mbushur me gështenja
cook time 40 MIN
difficulty E Vështirë
Thjerrëza me oriz basmati dhe fileto levreku
Recetat 1 - 12 nga 2002 te gjetura
Top