134 Receta
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Salcë kosi dhe Çokollate të zezë
cook time 7 MIN
difficulty E Lehtë
Çokollatë e zezë Panna Cotta
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Toptha me Rrush të thatë dhe Çokollatë të zezë
cook time 300 MIN
difficulty Mesatare
Tortë me Çokollatë
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Sufle Çokollate
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sufle me çokollatë
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Çokollatë Meksikane
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Tartë me Çokollatë
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Cheesecake me Çokollatë
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota me Çokollatë
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Çokollatë me Fara kungulli
cook time 90 MIN
difficulty E Vështirë
Cheesecake me çokollatë
Recetat 1 - 12 nga 134 te gjetura
Top