63 Receta
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Ton, Mocarela dhe Speca
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Pica të vogla me Mocarela
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Qofte buke të mbushur me Mocarela
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallata Trikolor
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Kungull i mbushur
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Kondrafiletë e mbushur
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Arancini
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Antipastë me Krudo, Pjepër dhe Mozzarella
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Taliatele të mbështjella
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Sardele të furrës me Rrush të thatë
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Role Gjuze e granituar
cook time 115 MIN
difficulty E Lehtë
Bresaola me Sallatë Valeria
Recetat 1 - 12 nga 63 te gjetura
Top