9 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Kone me Bresaola dhe Djathë
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Tartë me Salmon
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Cheesecake me Limon
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Mousse ne Kumbulla të thata
cook time 135 MIN
difficulty Mesatare
Kek me Kungull
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Luleshtrydhe
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa për Shën Valentin
cook time 90 MIN
difficulty E Vështirë
Cheesecake me çokollatë
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Panine Kubaneze
Top