10 Receta
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Djathë blu dhe Mjaltë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Djathë dhe Salcë pesto
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Cica Djathi
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë djathi
cook time 12 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Djathë dhe Kastravec
cook time 11 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Avokado
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Speca dhe Domate
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Humus
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Pure fasulesh të bardha, Ullinj dhe Trumzë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Ullinj
Top